Novosti

Konvertor valuta

Vrijeme

Apartmani za najam u Trogiru

Lokacija apartmana

Apartmani Marina Trogir nalaze se na otoku Čiovu u općini Trogir. Smješteni su na odličnoj lokaciji, kako za one željne uživanja u suncu i moru, tako i za one koji se žele upoznati s povijesnim i prirodnim ljepotama srednje Dalmacije. Stara gradska jezgra UNESCO – ovog grada Trogira udaljena je samo 1000 metara, dok se Split (Dioklecijanova palača, trajekti za otoke), Omiš, Cetina(rafting, kanjonig, penjanje), slapovi Krke te Šibenik nalaze u krugu od 50 km. Zračna luka Split udaljena je samo 5 km.

Opis apartmana

Apartmani se nalaze u prizemlju obiteljske kuće okružene vrtom i zelenilom. Svaki apartman ima vlastito parkirno mjesto, veliku terasu sa stolom za ručanje i roštiljem. Moguće je korištenje vanjskog tuša. Apartmani se sastoje od velikog dnevnog boravka povezanog s kuhinjom u kojem se nalazi kauč na razvlačenje, spavaće sobe s bračnim krevetom i kupaonice s wc-om. Pogodni su za smještaj dvoje odraslih s dvoje djece. Apartmani su potpuno opremljeni sa svime što je potrebno za ugodan boravak: besplatan wi-fi internet, klima uređaj, kuhinjski aparati, posuđe, posteljina, ručnici i sl.

Trgovina je udaljena oko 300 metara, i restoran oko 200 metara, supermarket 1000 metara, a centar Trogira s poštom i ljekarnom oko 1000 metara.

Plaže

Plaža je šljunčana. Za one koji su osjetljiviji na sunce ili vole prirodni hlad tu je i kamp Rožac koji je udaljen samo 200 metara.

Želimo Vam da se odmorite od svakodnevnih briga, te provedete ugodne trenutke u morskom ambijentu naših apartmana.
 

 Obitelj Bareta